Волен Сидеров лъсна в поредния скандал Преглеждания: 6041

0
4.5/5 - (2 votes)

Волен Сидеров се забърка в поредния скандал

Лидерът на „Атака“- Волен Сидеров блесна в епицентъра на поредния скандал. Срещу него вече е подадена жалба. Екшънът се разиграл преди няколко дни в столичен ресторант. Потърпевшият Андрей Бъчваров описа в профила си във фейсбук подробно случилото. Бизнесменът бил със свои приятели на ресторант. В заведението имало около 10 души, сред които Волен Сидеров и Десислав Чуколов.

Лидерът на Атака започнал да обикаля между масите. Спрял се на масата на Андрей Бъчваров и попитал него и приятелите му дали ще гласуват за „Атака“. След отрицателния отговор, който получил, атакистът буквално побеснял и започнал да се държи неадекватно и агресивно.

Той се оттеглил от масата на Андрей Бъчваров, след което отново се върнал там заедно с Десислав Чуколов. Атакистите започнали да крещят и да обиждат приятелите на бизнесмена, заявявайки че са ги обидили. Въпреки, че били учтиво помолени от страна на Андрей Бъчваров да напуснат, Волен Сидеров и Десислав Чуколов, не го направили.

Атакистът продължил да настоява за трите имена и ЕГН -тата на компанията, за да се разберат като мъже. Волен Сидеров не се сдържал и започнал да бута единия от приятелите на бизнесмена. В разгара на спора Волен Сидеров ударил два пъти Андрей Бъчваров.

Волен Сидеров
Волен Сидеров лъсна в поредния скандал

Проверка на ПИК установи, че в действителност органите на реда са запознати със случая и работят по сигнала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.