Марио Гавраилов от БНТ изгуби майка си

Трагичен инцидент споходи семейството на журналиста от БНТ Марио Гаврилов навръх светлия християнски празник Гергьовден.

Малко преди 13 ч. днес, майката на Марио Гаврилов – Лимонка Гаврилова полетяла от прозорец на стълбището на кооперацията, в която се намира жилището й.. Запознати уточняват, че сградата е разположена в центъра на Благоевград, в близост до V СОУ. Трагичната вест за инцидента бе съобщена от struma.bg.

[caption id="attachment_408116" align="aligncenter" width="282"]Трагедия споходи семейството на журналиста от БНТ Марио Гаврилов Трагедия споходи семейството на журналиста от БНТ Марио Гаврилов                               Снимка: Блиц[/caption]

Към момента на мястото, на което се е разиграла трагедията има екипи на полицията и на Спешна помощ. Разследващите изясняват причините, довели до смъртта на майката на журналиста от БНТ – Лимонка Гаврилова. Свидетели разказват, че по-рано днес 72-годишната Лимонка Гаврилова била забелязана да се прибира у дома си от пазар. Тя носела две чанти, пълни с покупки.

[caption id="attachment_408117" align="aligncenter" width="300"]Майката на журналиста от БНТ Марио Гаврилов падна върху козирката на входа Майката на журналиста от БНТ Марио Гаврилов падна върху козирката на входа                                    Снимка: Блиц[/caption]

Първоначалната версия бе, че майката на журналиста от БНТ се е спънала, докато се е качвала по стълбите към жилището си, намиращо се на третия етаж. По всяка вероятност заради тежестта на чантите, жената е изгубила равновесие и е полетяла през прозореца на стълбището, който бил отворен.

[caption id="attachment_408118" align="aligncenter" width="300"]Безжизненото тяло на Лимонка Гаврилова върху козирката на входа Безжизненото тяло на Лимонка Гаврилова върху козирката на входа                                                               Снимка: Блиц[/caption]

Лимонка Гаврилова се приземила на козирката на входа, но за нещастие издъхнала на място. Друга версия обаче сочи, че жената полетяла от прозореца на стълбището, докато се опитвала да го измие. Разследващите случая не изключват и версията за самоубийство. Ридаейки, съседи на загиналата Лимонка Гаврилова недоумяват как така е решила да се разработи навръх празника. Те смятат, че Лимонка е станала жертва на нещастен случай, а не на опит за самоубийство, както гласи една от версиите, пише Блиц.

До този момент няма официално потвърдена информация от Областната дирекция на МВР в Благоевград за самоличността на жертвата. Работата по случая продължава. Не е ясно и дали журналистът от БНТ Марио Гаврилов вече е информиран за нещастния инцидент, довел до смъртта на майка му. Никой от съседите на Лимонка обаче не вярва, че е сложила умишлено край на живота си.