Версия за бягството на Иван Гюров - Шливата от Бургаския затвор

Вчера от Бургаския затвор избяга излежаващия там присъдата си Иван Гюров - Шливата. Той е бил настанен в затворническото общежитие от затворен тип. Първоначално беше съобщено, че заедно с него е бил още един затворник - Иван Радев, който се спънал в оградата и не е успял да избяга. Тази информация беше оповергана. Оказва се, че той не се е спънал в оградата, а просто е помагал на Иван Гюров - Шливата да избяга от затвора.

От показанията на съкилийници на Иван Гюров - Шливата става ясно, че той е избягал от затвора, за да докаже, че всеки може да офейка от пандиза без това да има каквито и да било последствия за него.

Верията, по която разследващите работят в момента за бягството на Шливата е, че той е офейкал заради 16-годишната си изгора. "Щастливката" се казва Емануела и живее в град Средец. Предстои тя да бъде разпитана.

Затворници от килията на избягалия пандизчия Иван Гюров - Шливата разкриха, че той има връзка с тийнейджърка от Средец.

[caption id="attachment_408048" align="alignright" width="300"]Иван Гюров - Шливата Иван Гюров - Шливата избягал от затвора заради момиче[/caption]

Само преди няколко дни избягаха други двама затворници от Софийския затвор. Бегълците са Николай Николов - Шатката и гватемалския гражданин Хосе Мартинез. До пегион, последни данни двамата са били забелязани от местни жители в Бургаския регион, пише ПИК.