Революционна и лесна диета гарантира нови дънки само за седмица!

Революционна и лесна диета гарантира нови дънки само за седмица!
2.8 (56%) 5 votes

Тази диета наистина е безотказна! Пробвайте и се уверете сами!

Празниците са едно от най-хубавото нещо в нашия календар. Но свързани с толкова много хапване и то все на вкусотии, които качват килограмите доста нагоре.

Затова с така наречената цветна диета може да сваляте по четири-пет килограма на седмица. Тя е интересна с това, че през всеки ден от седмицата се консумират храни с определен цвят и ефекта е поразителен, твърдят специалисти и потребители.

диета

Тази диета ви гарантира поне три кила надолу за седмица

Първият ден от седемдневката е бял. Тогава ястията трябва да са в този десен. Такива са карфиола, белтъците, сирене, мляко. Бялото зарежда и подготвя организма към по-сериозни диети.

Червеното е цвета на вторника. То повишава кръвообращението, засилва тонуса на мускулите, гори калории. През този ден може да хапваме домати, цвекло, ягоди, дори да пием червено вино.

Срядата е обагрена в зелено. Това е цвета на релакса, спокойствието. Консумират се зелени плодове и зеленчуци, салати.

Кодът на четвъртъка е оранжев. Храните с тези елементи повишават апетита, устойчивостта срещу простуда и ракови заболявания. Такива са морковите, тиква, манго, портокали, мандарини, кайсии, сьомга.

В „дена на майстора” петък хапваме виолетови храни. Това са патладжани, цвекло, касис, черници, сини сливи. Продуктите прочистват организма от токсини и премахват негативната енергия.

Първият почивен ден консумираме ястия само в жълто. На трапезата ни трябва да присъстват лимони, жълти чушки и ябълки, ананас, мед, царевица. С този цвят най-много се отслабва и храните имат противовъзпалителен ефект.

Неделята е безцветна. Защото тогава организмът получава пълно очистване само с вода и билкови чайове. За да се подготви за новия понеделник.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Революционна и лесна диета гарантира нови дънки само за седмица!”

  1. Neda Grigorova

    май 06. 2014

    това си е гладуване

Добавете коментар