Алекс Сърчаджиева разкри най-големия си ужас!

Алекс Сърчаджиева разкри най-големия си ужас!
5 (100%) 1 vote

Ужасът на Алекс Сърчаджиева наистина е реален и голям!

Алекс Сърчаджиева в предаването на Кеворк Кеворкян „Всяка неделя” призна, че се страхува от нашествието на ромите. Това за нея е истински ужас. Според нашумялата актриса те са тези, които ще затрият България и ще ни претопят. Причините са повече от ясни. Законите в нашата държава не са еднакви към всички, възмути се в ефир младата актриса. Според нея не може едни, тоест българите да си плащат битовите сметки за ток, вода, парно и прочие, а нашите братя да абдикират от всичко. Както и ние да им отглеждаме децата, а те само да ги правят и да нямат абсолютно никакви отговорности.

Водещият на „Всяка неделя” Кеворк Кеворкян малко се стресна от ксенофобските изказвания на усмихнатата актриса Алекс Сърчаджиева. Но тя подкрепи тезата си с това, че законите във всяка една държава трябва да важат за всички нейни поданици. Не може едни да бъдат облагодетелствани, а други да ги спазват и пак да не се чувстват сигурни и защитени.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева ни най-малко не се преструва

Съпругът й Иван Ласкин също подкрепи съпругата си в това изказване. Той също заяви, че държавата не трябва да е мащеха за едни, а за друга благодетелка. И то на гърба на тези свои поданици, които са лоялни и изпълнителни.

На шегата на Кеворкян, че жълтата преса ги е обявила за пълни алкохолици двамата реагираха различно. Алекс Сърчаджиева призна, че все още се дразни от писанията на скандалните клюкарски вестници и сайтове, както и от ровичкането из нейния личен живот. Докато чепатия й и инакомислещ съпруг заяви, че е глътнал поредната си доза непукизъм и затова не обръща внимание на съчиненията по негов адрес.

С типичния си хумористичен стил Ласкин отговори на въпроса на Кеворкян дали ще гласува на предстоящите евроизбори. Актьорът заяви категорично, че не вижда никой подходящ. Кандидатите са едно стадо,напълно лишени от мисъл и чувства към обикновения българин, което само ни стриже, но не и да управлява разумно. А Алекс Сърчаджиева го подкрепи напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Алекс Сърчаджиева разкри най-големия си ужас!”

  1. Радко Колев

    май 09. 2014

    Какво се прави с вредителите били те насекоми, гризачи и подобни? Унищожават се. Поставете в тази група ненужните и вредни мангали.

Добавете коментар