Десислава публично призна голямата си обида!

Десислава се чувства много обидена и пренебрегната
0

Десислава подозира други планове в скандалите с колежките си!

Много засегната се почувствала Десислава от факта, че тя не е замесена в интригите между колежките си. Поп фолк дивата подозира, че те не са случайност. И не са заради чепатия нрав на някои от тях или заради неистовата злоба, с която други парадират, че изпитват към доскорошните си приятелки. По-скоро родената в Раднево певица подозира, че те са начин да бъдат на челните страници в клюкарските вестници и забелязани в скандалните жълти сайтове.

Десислава
Десислава се чувства много обидена и пренебрегната

Изпълнителката на „Палаво момиче” Десислава се радва, че нещата около нея въпреки липсата на излишен и по-скоро изкуствен шум около нея продължават да си вървят. Десислава е доволна от връзката си, сина и кариерата си. Както и на феновете, които тя умее да провокира, а те да й се „отплащат” с пълни заведения и много обич. И постоянство.

Певицата се радва на любовта и приятелството на гаджето си ММА боецът Светлозар Савов. Десислава вече крои планове за брак с около десетина години по-младия от нея мъж. Скоро на Сейшелите тя и екипа й „сътвориха” клипа на най-новото й парче „Моето зайче”, което също се превърна в хит. Видеото е посветено на любовта между нея и Светлозар.

Двамата мечтаят и за общо дете. Синът на фолкаджийката Десислава от първия й брак Майки също много харесвал Зарко и често питал майка си кога той ще му стане официално татко.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.