Кризата не подмина и Слави Трифонов

Кризата се отрази негативно и на Слави Трифонов. Има вероятност и тази година екипът на Дългия да почива целия август месец вместо да изнася концерти в най-големите градове у нас. Слави Трифонов търси спонсори за турнето си от няколко месеца. Точно 200 000 лева са нужни на шоумена за турне.

Заради кошмарно ниския рейтинг на шоуто, Слави Трифонов не може да намери спонсори. Не помогнаха дори изпълненията на Цветелина Грахич и Борис Солтарийски за вдигането на рейтинга на "Шоуто на Слави Трифонов".

Дългия е предупредил подчинените си, че може и тази година ще почиват август месец. Вероятността за това е голяма, тъй като няма желаещи да спонсорират инициативата на шоумена. Трите мобилни оператора, които са най-честите спонсори на изявите на Дългия, този път отказват да го подкрепят.

Последното турне на бенда беше през лятото на 2009 година. Тогава Слави Трифонов претърпя тежък инцидент. Последните два концерта бяха отложени, тъй като Дългия се подхлъзна в банята и си счупи крака.

[caption id="attachment_407947" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не може да намери спонсори за турнето си[/caption]

Причината за финансовата криза на Слави Трифонов е ниският рейтинг на продукциите. Шоуменът започна годината блестящо с конкурса за малки певици, които се радваше на голям зрителски интерес. В момента разликата в рейтинга между продукциите на Слави Трифонов и неговия конкурент Магърджич Халваджиян е едва два процента в полза на Дългия. Въпреки, че учиндолецът води в класацията, разликата е много малка и това го влудява, научи ПИК.