Ани Салич лъсна в епицентъра на поредния телевизионен скандал

Ани Салич последва примера на колежката си Ани Цолова. Двете бивши служителки на бТВ се ползват с големи привилегии в Нова тв и този факт не остава незабелязан от колегите им в медията. Ани Салич, която има претенциите на най-голямата звезда в Нова тв, излезе в отпуск за празниците. От 25 април новинарката не сее вясвала в Нова тв.

Вместо нея дежурствата й бяха поети от Даниела Тренчева и Христо Калоферов, които трябваше да водят само новините през уикендите.

Плановете на Даниела Тренчева за почивка бяха провалени заради внезапния отпуск на Ани Салич. Докато бившата новинарка от бТВ се наслаждава на блажена почивка, колежката й Даниела Тренчева работи дори на и на празниците.

Служители на Нова тв коментират, че Даниела Тренчева, която е дългогодишен кадър в медията, не заслужава подобно отношение. Отношенията между нея и Ани Салич продължават да са обтегнати. Засегнатата Даниела Тренчева вече дори не си прави труда да поздравява надменната Ани Салич.

[caption id="attachment_407934" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич[/caption]

Даниела не може да преглътне предателството на своя колега и приятел Ники Дойнов, който предпочете Ани Салич пред нея. В момента Дойнов, който е и шеф на новините в Нова тв, се намира в Украйна, където прави репортаж за събитията там. Ани Салич решила, че след като колегата й отсъства е по-добре и тя да си вземе отпуск, пише ПИК.