Йоана Рубин: Да пукне тая гад Ани Салич Преглеждания: 20167

11
5/5 - (1 vote)

Йоана Рубин е бясна на новинарката

Йоана Рубин хвърля люти клетви по адрес на новинарката на Нова тв – Ани Салич.

Ясновидката отправи куп обидни думи по адрес на новинарката. Йоана Рубин нарича Ани Салич „мръсна, долна кучка”.
Йоана Рубин избълва огън и жупел по адрес на новинарката, която дори не подозира, че срещу нея се изсипва огромна злоба.
За момента не е ясно каква е причината „надарената Свише със способности” да напада толкоз яростно Ани Салич.

Освен всичко друго, тя хвърля и тежки клетви по неин адрес, наричайки „да пукне” като допълва, че е „гад мръсна”.

Йоана Рубин се чувства лично засегната от Ани Салич
Йоана Рубин се чувства лично засегната от Ани Салич

Според Йоана Рубин, Ани Салич хем е злобна, „хем е проста”, а освен това „простакелата” по никакъв начин не може да понася умните и красивите.
Лютите клетви на ясновидката не спират до тук. Тя я проклина да си счупи главата някъде от надуване и вирене на носа, „та да миряса най-после”.
Йоана Рубин е категорична, че новинарката е много „гадна”, но до преди няколко години успявала умело да прикрие истинската си същност.
Сега обаче, колкото повече остарява, толкоз по-злобна става, коментира Рубин в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

За огромно разочарование на Йоана Рубин, никой не подкрепя клеветите й и това я разпалва още повече, карайки я да сипе още по-пиперливи обиди по адрес на Ани Салич.
Според Рубин, освен всичко останало, новинарката четяла много злобно.
Оказва се обаче, че всичкия този огън и жупел, хвърлен по адрес на новинарката е поради простата причина, че Йоана Рубин се е почувствала засегната от една от новините, прочетени от Ани Салич.
Преди повече от две години, тя прочела в ефир новината, че Йоана Рубин е проста и необразована. Ясновидката обаче подчертава, че със сигурност, Ани Салич е имала предвид себе си, изричайки тези думи.

Очевидно, за да разтовари напълно злобата, която таи към новинарката, Йоана Рубин завършва поста си, подчертавайки, че все пак има дипломи и те са истински, за разлика от тези на Ани Салич, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

11 коментара
 1. Joana Rubin казва

  а, бе, колеги, какви ги вършите!? стига с тази злоба. ама защо ми давате предаване? я, да пуснем ани или оная злоба деси, която направих журналистка в "Дума", да видим дали ще могат да говорят.

 2. Joana Rubin казва

  а, бе, колеги, какви ги вършите!? стига с тази злоба. ама защо ми давате предаване? я, да пуснем ани или оная злоба деси, която направих журналистка в "Дума", да видим дали ще могат да говорят.

 3. Joana Rubin казва

  а, бе, колеги, какви ги вършите!? стига с тази злоба. ама защо ми давате предаване? я, да пуснем ани или оная злоба деси, която направих журналистка в "Дума", да видим дали ще могат да говорят.

 4. Joana Rubin казва

  защо сте сложили моя коментар като три други отделно долу!? аз не съм слагала там коментар. и коя е тази ива, която е писала това – онази грозната с големия нос ли, която е на всяка манджа мюродия.

 5. Joana Rubin казва

  прочетете нещо мое, а не само да обливате читателите с пасквили:
  От в. Доктор в края на август, 2012 година. http://www.blitz.bg/article/31520
  Йоана Рубин: Онкологията е една съвършена индустрия за много пари, бълваща смърт!
  На лекарите бих искала да кажа: „Доктори, не убивайте децата ни!“

 6. Joana Rubin казва

  Йоана Рубин е физик по професия. Тя е член-кореспондент на Международна академия по информатизация към ООН вече 10 години. От 20 години работи в областта на медицината и здравеопазването, като разработва собствена методика за прегледи, изследвания и лечение, с помощта на която се въздейства върху болния орган с квантово-физикални процедури, които имат научно обяснение. С помощта на тази методика се е справяла с редица тежки заболявания и има намерение скоро да я патентова. Въз основа на своята дългогодишна практика е абсолютно убедена, че провеждането на химио- и лъчетерапия е много вредно, като така голяма част от болните ни напускат преждевременно и иска да се спре този парадокс. Конкретен повод да се свържем с нея бе скорошната загуба на 18-годишния Дани Стоев, както и на много други.

 7. Joana Rubin казва

  – Каква е причината да си отиват толкова много хора, включително и деца?
  В света на развитите технологии и медицина е странно и страшно хората да умират от неинформираност. Изказва се твърдение, в което никой не е убеден, но се започва лечение – човек напълно се излекува, а след месеци го погребват. Още пазя вестника, в който пише, че Велко Кънев е излекуван със скъпоструваща химиотерапия в Германия, но аз казах, че до Коледа няма да го има. Така и стана. С Иван Славков-Батето, знаех, че ще свърши за седмици, след като обявиха, че ще лекуват белия му дроб с химиотерапия. Така беше убит и Дим Дуков. Така си отиде и Дани Стоев – умно момче, което се пресели в по-хубав свят, защото не можахме да го запазим. Не ми остава друго, освен да изкажа най-искрени съболезнования на близките му. Да погребваш дете е най-трудно. Тези хора си отиват, защото са избрали силно стресиращи организма лечения, които наричам мъчения, като химио- и лъчетерапията. Те не лекуват, а само водят до усложнения и до неизбежното.

  – Защо казвате, че те не лекуват?
  – То се виждат резултатите. Посещавали са ме лекари да се интересуват дали това, което предлагат на болните, е наистина вредно, защото след резултатите стигат до същия извод, но не смеят да го кажат на глас, защото ще изгубят работата си. Използват се за облъчване вредни лъчения с гама-лъчи, които са слаби, но много вредни. Всички физици знаят това, но си мълчат, защото получават по-голяма заплата за облъчванията, които получават. Била съм в такава болница на обучение и на излизане от залата с мощния бета-трон, колегата каза: „Ще поставя в коридора един гайгер-мюлеров брояч, да видите какво ще стане”. Той пищеше. Това е уред, с който се отчита радиоактивност. Колкото е по-голяма дозата, толкова повече пищи. Тези частици увреждат тялото и човек започва да заслабва. Получава се спад в имунната система, разсейки в организма и много увреждания. После идва неизбежното.

  – Разговаряте ли често с родители на болни деца?
  – Не много. Онкологията много напредна, а с това и лъжите, и родителите не се замислят какво ще стане с тяхното дете. При децата е по-тежко, защото не могат да решат сами, а това го правят родителите. Преди хората се замисляха повече, а сега сляпо вярват в напредъка в медицината. Обажда ми се един загрижен баща за 16-годишния си син с проблеми с белия дроб, който бил в онкологията. Питах го какво става с децата, които са по-отрано там. Той каза, че някои от тях вече ги няма, а други ги чакат да ни напуснат.

  Понякога си отивали по 2-3 деца на ден.

  Искаше да доведе сина си при мен, но съпругата му била против друго лечение. Техният син щял да се бори. Досега със смъртта никой не е успял да се пребори.

 8. Joana Rubin казва

  – Виждали ли сте деца, които се борят с рака?
  – Да, виждала съм. Често единият родител иска да ми се довери, но другият – не. Никой в началото не вярва, че точно неговото дете ще умре. Сещам се за трагедията с едно умно 4-годишно момченце, което не е сред нас повече от 11 години. Направили му операция и са отстранили единия бъбрек. След това детето се чувствало добре. Но получили писмо, че ако не го заведат на химио- или лъчетерапия, ще ги глобят. Такива писма са получавали и други родители. Те го водят в болница, детето играе там и майката не си е помисляла, че скоро ще го няма. Нали лекарите го лекуват. Един ден детето ляга на легло и не може да стане. Има силни болки и му слагат система морфин. А след 2-3 дни то пищи и майката ми се обажда. Започвам процедури, спират болките и махаме системата с морфин. Детето започва отново да си играе. Но един ден бъбрекът отказва. С бащата разбрахме, че скоро идва краят, но не искаше да казваме на майката. След това майката сподели с мен, че се чувства виновна за смъртта на детето си, защото е повярвала на лекарите. Ако кажат на някой, че има рак, и го оставят на самолечение, не е лошо, защото затова съм жива.

 9. Joana Rubin казва

  – А какво ще кажете за лечението в Израел?
  – Чух с недоумение, че правителството е сключило договор нашите деца и болни да се лекуват там на по-ниски цени. Искам някой да ми покаже поне един болен, излекуван там. Няма такъв. Сега ще видим и Нана какво ще направи там, след като им прави такава реклама. Разговаряла съм с болни, на които са провеждани химио- и лъчетерапии в чужбина и мога да кажа, че изобщо не е хубаво.

  – Ако се откажат от химио- и лъчетерапия, какво да изберат за лечение?
  – Не мога да казвам на болните какво да правят за здравето си. Но мога да правя консултации и всеки сам да решава какво да предприеме. Наистина това е трудно и има и известна доза страх от неизвестното. Изпитвала съм го много пъти, защото също страдам от онкологични заболявания от дълги години. Човешкият организъм така е пригоден, че сам може да се справи с тежки заболявания в много от случаите. Само трябва малко да му се помогне с хубав антибиотик и продукти на билкова и друга основа от аптеката.

  А лекарите трябва да се научат да лекуват

  Преди години се запознах с жена на 52 години с установен тумор в мозъка, откакто е била на 16 години. Тогава известният проф. Карагьозов искал да я оперира, но тя не се съгласила. По-късно се омъжила, родила си дете и си гледаше внучка. Ако се окаже, че някой има рак, не трябва да се стряскаме и вземаме прибързани решения. Аз свикнах вече да живея с това.

 10. Joana Rubin казва

  – Разговаряла ли сте с жени, минали операция, химио- и лъчетерапия?
  – Да, и всички са казвали, че са минали през ада. Споделят, че е голям стрес като им опада косата, появяват се силни болки и повръщания. При някои се появяват разсейки в органите и знаят, че няма да ги бъде. Казват ми, че разбират, че са били подведени, но вече е късно. Като започна Теодора Захариева химиотерапия, знаех, че няма да живее повече от 10 години, а беше млада, интелигентна, амбициозна. Трябва да живеем в реалността, когато се отнася за рак.

  – Защо все повече болни има с онкологично проблеми?
  – Онкологията вече е добре развита система с много лекари и персонал, които трябва да получават заплати. А за това им трябват болни и колкото повече, толкова по-добре. Имах случай на излекуван от левкемия американски лекар след тежки химиотерапии по моята методика, но такива случаи са много малко. Не обвинявам лекарите, защото повечето искат да помагат, но не знаят как. Създадоха се и много машини за много пари, както и химикали, които убиват хората. Въпросът не опира до парите, защото моя приятелка ме помоли да помогна на милиардера Стив Джобс, но беше вече много късно. Няколко години преди да си отиде, бившият председател на КНСБ д-р Желязко Христов ме помоли на колене пред президента Георги Първанов, д-р Константин Тренчев, извести личности и пред повече от 120 журналисти да отделя време да го прегледам, че не се чувствал добре и няма доверие на колегите си. Но не можах да го видя после. В последно време съм убедена, че онкологията е една съвършена индустрия за много пари, бълваща смърт. А на лекарите бих искала да кажа: “Доктори, не убивайте децата ни! Те са наши! Научете се да лекувате!”.

  Ива АНДРЕЕВА

 11. Joana Rubin казва

  Уважаемите читатели може да разгледат сайта ми. Тук всеки може да намери нещо полезно за себе си, вместо да ги заливате със злоба и да настройвате хората срещу мен. Нито сте по-образовани от мен, нито по-умни. И ви съветвам малко да се въздържате от употреба на някои думи. http://newmedic.ovo.bg/?l6Agdl

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.