Ирен Кривошиева смята, че единствената опора за него, може да бъде Владимир

Актрисата Ирен Кривошиева призна, че много се страхува за Ламбо.

Според нея, единствена опора за Стефан Данаилов след смъртта на съпругата му Мария Данаилова може да бъде само Владимир. Ирен Кривошиева сподели, че досега никога не е чула обвинение от страна на Ламбо или семейството му, всички те идвали от негови „услужливи” приятели и колеги. Според актрисата, никой от тези хора не разбира, че хулейки нея или сина й, хулят Ламбо.

По отношение на множеството драсканици из медиите, че Ирен Кривошиева е голямата любов на Стефан Данаилов, тя е категорична, че това по никакъв начин не кореспондира с истината и подчертава, че неговата голяма любов е съпругата му – Мария Данаилова.

[caption id="attachment_407908" align="alignright" width="300"]Ирен Кривошиева се тревожи за Ламбо, но не смее да му звънне Ирен Кривошиева се тревожи за Ламбо, но не смее да му звънне[/caption]

Ирен твърди, че именно Мария е единствената жена, която Ламбо е обичал през живота си. Актрисата потвърди информацията, че се е срещала с Мария Данаилова, но това е било само един единствен път, когато Владо е бил на една годинка. Ирен Кривошиева си спомня, че половинката на Ламбо ги приела в дома си много дружелюбно, през цялото време си играела с малкия, а тя сякаш си била глътнала езика и не могла да отрони и думичка.

Тя обаче подчертава, че тази история е скучна за медиите и поради тази причина те си измислят какви ли не глупости, само и само да привлекат вниманието на обществото. Ирен Кривошиева твърди, че никога не е искала да разведе Стефан Данаилов. Категорична е, че няма никакви угризения нито за заболяването на Ламбо, нито за тези на Мария. Въпреки всичките й грешки, за които признава, актрисата смята, че не може да се прехвърля върху нея вината за нечия кончина.

Ирен Кривошиева е знаела за утежненото здравословно състояние на Мария, а съпругът й непрестанно се притеснявал за нея. След всичко случило се, актрисата смята, че единствената опора за Стефан Данаилов, може да бъде синът му – Владимир, пише Блиц. При все, че тя много се тревожи за състоянието, в което се намира Ламбо, все още не е намерила сили да му звънне, защото в момента му е само до нея, както се изразява тя.