Ирен Кривошиева се е срещала с Мария Данаилова само един път

Ирен Кривошиева не спира да дава интервюта след смъртта на Мария Данаилова. Актрисата най-накрая проговори за толкова обсъжданата среща между нея и съпругата на Стефан Данаилов, когато Влади - синът на актьора от Ирен, е бил само на годинка.

[caption id="attachment_407898" align="alignright" width="292"]Стефан Данаилов накарал Ирен Кривошиева да се срещне с жена му Стефан Данаилов накарал Ирен Кривошиева да се срещне с жена му[/caption]

Според мълвата, Ирен Кривошиева е била тази, която е настояла да разговаря със законната половинка на Ламбо. Но при отиването в дома им се е стреснала дотолкова, че просто е хвърлила детето в ръцете на Мария и избягала по стълбите. За пръв път актрисата разкрива какво се е случило в действителност. По думите й инициативата за срещата между нея и Мария е била не на кой да е, а на самият Стефан Данаилов. Именно той е бил човекът, който й казал да отиде при съпругата му, за да я запознае със сина му.

Ирен Кривошиева не му мислила много, взела малкия Влади и отишла в дома на актьора. Това била първата й и последна визита там. Актрисата разказва, че Мария Данаилова била доста предубедена преди срещата им като двете прекарали повечето време в мълчание. Съпругата на Ламбо обаче се заиграла с детето, като не спирала да му обяснява за именития му баща.

След което Ирен Кривошиева и Влади напуснали дома на Стефан и Мария Данаилови и повече никога не се срещнали лично с покойната съпруга на актьора, предават от БЛИЦ.