Вратарят Ники Михайлов заразен от духовете на Ромео и Жулиета

Очевидно престоят на Ники Михайлов във Верона му се отразява доста романтично – пише „България днес”. Вратарят търка резервната скамейка, а от няколко месеца е и контузен и дори не води пълноценни тренировки. В града на Ромео и Жулиета обаче той прописа любовни слова. Ники Михайлов публикува в профила си във Фейсбук интересен текст, написан на английски. Ето какво гласи той в превод: „Има само 4 въпроса с истинска стойност в живота... Какво е свещено? От какво е направен духът? За какво си струва да живееш и за какво се струва да умреш? Отговорът на всички тях е един и същ: само любов”.

[caption id="attachment_407887" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов, Алисия и Валери-младши във Верона[/caption]

Това гласи любовното послание на Ники Михайлов, в което прозират както шекспирови препратки, така и философски страсти. Вероятно футболистът е отправил това послание към половинката си Алисия. Двамата са заедно вече повече от 2 години, но връзката им е на приливи и отливи. В средата на миналия месец обаче в интернет бе разпространена снимка на Ники Михайлов, на която той е във Верона в компанията на Алисия и на Валери-младши. Фотосът даде доказателства, че връзката им е отново безоблачна и събра доста позитивни коментари в интернет, някои от които стигнаха до възгорг от щастието на скандалната двойка.