Мика Стоичкова разкри, че е била подлагана на нечовешки тормоз от страна на преподавателите си в италианско училище

Мика Стоичкова разкри шокиращи истини от престоя си в италианско училище като малка. Дъщерята на Христо Стоичков буквално е била обект на жесток тормоз от страна на учителите в школото. Това се е случило, по времето, когато Камата играе на Ботуша, а Мика Стоичкова е едва втори клас.

[caption id="attachment_407874" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова[/caption]

Със сълзи на очи щерката на легендарния ни футболист споделя, че се срамува от самия спомен за терора. Преподавателите са я биели с пръчка през ръцете за назидание. За сметка на това Мика е категорична, че в дома й никога не е имало скандали и родителите й никога не са си позволявали да й посегнат. Нито на нея, нито на сестра й.

Италианският кошмар свършва, когато цялото семейство се мести в Испания. Мика Стоичкова разкрива, че точно тогава е хванала и първото си гадже. Който е не друг, а днешната футболна звезда Жерар Пике. По онова време обаче и двамата са на по 14-15 години, научиха от "24 часа".

Пред Сашо Диков щерката на Камата споделя още, че се познава лично с Григор Димитров, тъй като тенисистът е тренирал в Барселона по времето, когато тя е живеела там със семейството си.