Венета Райкова призна истината за брака си с Тишо!

Венета Райкова призна истината за брака си с Тишо!
3.33 (66.67%) 3 votes

Венета Райкова призна истината за нея и съпруга й Тишо!

Угрозата от евентуална раздяла не е подминала и устата водеща на „Горещо” Венета Райкова. Блондинка признава, че разводът „тропал на вратата” на двамата със съпруга й Тихомир, но това отминало. За този ужасен период от живота си хубавицата от синия екран не иска и да си спомня.

Водещата на „Горещо” в откровен разговор пред читателите на „Уикенд” признава, че Тишо е мъжът, заради когото си струва да се правят жертви. Предишните връзки Райкова отрече да имат огромно значение за нея като жена. Тя иска и държи на съпруга си, но като при всяко семейство съвместното съжителство поражда куп препятствия. Стига те да се преодолими, нещата може би след това се развиват в едно ново, по-добро амплоа.

Венета Райкова

Венета Райкова каза истината за брака си

Венета Райкова сподели още, че една от причините те да тушират неразбориите помежду си е пет годишния им син Патрик. Като дете на разведени родители блондинката не искала да причини подобно емоционална травма като раздяла на малкото си момче.

Комшии бяха писнали от непрекъснатите скандали на двойката. Те прогнозираха, че дрязгите са породени от това, че индийския ресторант на Тишо не върви и Венета трябвала сама да издържа фамилията. Дори се понесе слух, че заради материални проблеми двамата ще продават луксозното си жилище в тузарски квартал на столицата.

За да стоплят отношенията си семейството замина в романтичен Париж за 40-я рожден ден на Венета Райкова.

Водещата на „Горещо” обаче сподели също, че двамата са заедно от девет години и нямат забежки встрани. Нито тя, нито съпругът й си давали повод за съмнения. Райкова е категорична, че ако разбере за подобна проява ще бъде безкомпромисна. И няма да прости.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Венета Райкова призна истината за брака си с Тишо!”

  1. Гинка

    юни 02. 2014

    Дръж се Венета знаеш, че си готина и предаването ти също!
    Много харесвам предаването ти и го гледам винаги без значение в колко часа ще бъде излъчвано.

Добавете коментар