Сълзи и изненади в Къртицата: Ето какво се случи в базата!

Сълзи и изненади в Къртицата: Ето какво се случи в базата!
5 (100%) 1 vote

Александър Сано от Къртицата остана силно трогнат от случката на рождения му ден!

Приятно бе изненадан остана един от участниците в участника в реалито Къртицата Александър Сано от жената до него и неговата майка. Двете му изпратиха и зарадваха неимоверно с любимите неща и трогнаха до сълзи актьорът от сериала „Под прикритие”. Нели Атанасова му подари за рождения ден домашно приготвена торта по специалната рецепта, любима на Сано. Майка му пък го трогна с обичана от него гозба – зелеви сърмички. Актьорът, известен още с прозвището Косъма се разчуства от подаръците и се трогна до сълзи пред камерите.

Той вчера навърши 37 години и за първи път се отделя толкова дълго време от от любимите си хора, заради Къртицата. Към даровете имаше и възглавница, на която Нели и децата им са отмаряли. Жестът й е към Сано говори, че този скъп предмет винаги да бъде до него и той да си спомня за тези, които се намират извън базата.

Къртицата

Сано се разплака в Къртицата

Приятелката на Косъма не го изненадва за сефте. Преди известно време актьорът останал същисан от фотосесията на Нели на кориците на престижна мъжка библия, списание.

Александър Сано е най-близко до парите на предаването Къртицата. Според източници, близки до шоуто Къртицата той ще измести и другия евентуален претендент – Евгени Иванов.

Според шефовете на предаването Къртицата обаче Косъма най-вероятно ще се размине с титлата и няколкото бона награда. Той ще излезе от играта малко по-рано. Причината е, че Сано има предложен договор от чуждестранна кинопродукция. Неговият конкурент Евгени най-вероятно ще се възползва от така създалата се ситуация и ще се домогне до титлата.

Той е вторият след Александър Сано вероятен победител в Къртицата, тъй като не влиза в разпри и конфликти и не се заплита в неудобни ситуации.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар