Ева Найденова, вдовицата на Гого от Тоника, е категорична, че действията на композитора са единствено с цел да се шуми покрай него

Ева Найденова за пореден път нападна създателя на Тоника в ефира. Според вдовицата на Гого от незабравимата формация, композиторът постоянно търси начини да се шуми покрай името му и новата му група, която уж е наследник на Тоника. И най-лесният начин за това е като предизвиква скандали около името на култовата формация.

[caption id="attachment_407868" align="alignright" width="300"]Ева Найденова отново изригна срещу Стефан Диомов Ева Найденова отново изригна срещу Стефан Диомов[/caption]

"Постоянно му хрумва да ни забранява разни неща", гневи се Ева Найденова пред камерите на Нова ТВ. Повод за яростта й изявлението на Стефан Диомов от преди няколко месеца, че Тоника не заслужават да пеят неговите песни. Вдовицата на Гого смята това за абсолютно несправедливо, тъй като именно те са хората, които са направили въпросните парчета популярни.

Думите й бяха подкрепени и от колегите й от формацията, които в момента се изявяват като беквокали в "Големите надежди". Те разкриха, че имат и други проекти, освен участието си в шоуто за децата-таланти. Ралица, Ева Найденова и Милица допълниха, че създаването на хит е изключително трудоемък процес, тъй като е необходимо да има текст, който да влезе в сърцата на хората, предават от "24 часа".