Ани Цолова лъсна в епицентъра на поредния скандал в Нова тв

Ани Цолова стана причината за поредния скандал, предизвикал недоволство сред служителите на Нова тв. Тв водещата на сутрешния блок заявила на шефовете си, че за дните от 1 до 6 май не възнамерява да работи, тъй като има планове да прекара почивните дни със семейството си. Ани Цолова недоумява защо в дните, които са обявени за неработни, тя и Виктор трябва да са на работа. Още повече, че в почините дни почти няма теми, които да бъдат коментирани в предаването.

Ани Цолова била възмутена, че дори в почивните дни шефовете й я заставят да се появи на работното си място в 06,20 часа сутринта, точно в колкото започва работа през останалите дни.

Ани Цолова, на която се насъбра доста умора покрай работата на великденските празници, този път решила да почива. Цолова заряза Виктор и от вторник той води сутрешния блок сам. На няколко пъти водещият дори се оплака на зрителите, че няма какво да говори, тъй като дори и вестниците почиват.

[caption id="attachment_407793" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова лъсна в поредния скандал в  Нова тв[/caption]

Отпускът на Ани Цолова предизвика гневни коментари сред колегите й в Нова тв, които също искали да почиват на празниците. Мениджърите на телевизията, които забраниха ползването на отпуск за периода от 1-6 май, все пак успяха да излязат от конфузната ситуация, заявявайки, че Ани Цолова се връща на работа в понеделник, пише ПИК.