Ани Цолова предизвика поредния скандал в Нова тв

Ани Цолова предизвика поредния скандал в Нова тв
4 (80%) 3 votes

Ани Цолова лъсна в епицентъра на поредния скандал в Нова тв

Ани Цолова стана причината за поредния скандал, предизвикал недоволство сред служителите на Нова тв. Тв водещата на сутрешния блок заявила на шефовете си, че за дните от 1 до 6 май не възнамерява да работи, тъй като има планове да прекара почивните дни със семейството си. Ани Цолова недоумява защо в дните, които са обявени за неработни, тя и Виктор трябва да са на работа. Още повече, че в почините дни почти няма теми, които да бъдат коментирани в предаването.

Ани Цолова била възмутена, че дори в почивните дни шефовете й я заставят да се появи на работното си място в 06,20 часа сутринта, точно в колкото започва работа през останалите дни.

Ани Цолова, на която се насъбра доста умора покрай работата на великденските празници, този път решила да почива. Цолова заряза Виктор и от вторник той води сутрешния блок сам. На няколко пъти водещият дори се оплака на зрителите, че няма какво да говори, тъй като дори и вестниците почиват.

Ани Цолова

Ани Цолова лъсна в поредния скандал в  Нова тв

Отпускът на Ани Цолова предизвика гневни коментари сред колегите й в Нова тв, които също искали да почиват на празниците. Мениджърите на телевизията, които забраниха ползването на отпуск за периода от 1-6 май, все пак успяха да излязат от конфузната ситуация, заявявайки, че Ани Цолова се връща на работа в понеделник, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ани Цолова предизвика поредния скандал в Нова тв”

  1. гого

    май 15. 2014

    Отново тъпата леля анка дебеланка.Няма ли най после да спре да се занимава,с несвойствената за нея професия?От нея би станала чудесна свиня майка,с 12 прасенца.

Добавете коментар