Валентин Георгиев е съкрушен от болка

Приятелят на изчезналата Валя - Валентин Георгиев е съсипан от мъка. Неизвестността измъчва не само него, но и близките на изчезналата Валя. Вече 18 ден няма и следа от нея.

Валентин Георгиев разчувства хиляди българи със спомените си Валя. Младият мъж не спира да публикува в мрежата не само призиви за помощ, но и снимки на него и красивата Валентина Иванова. Приятели на изчезналата 25-годишна медицинска сестра заедно с Валентин Георгиев направиха група във Фейсбук, от която отправят призив към всеки , който разполага с някаква информация за Валя, да се свърже с тях.

Изминаха се 18 тежки и мъчителни дни без Валя. Валентин Георгиев не спира да си задава десетки въпроси. Отчаяният мъж се пита защо след като Валя се е удавила (според версията на разследващите), тялото й не изплува вече 18-ти ден.

Според експерти, причината, поради която мъртвото тяло на Валя не може да изплува са ниските температури. Средната температура на морската вода през последните седмици е около 14-15 градуса. Специалисти са категорични, че водата трябва да е с температура поне 20 градуса, за да изплува тялото на Валя.

[caption id="attachment_407787" align="alignright" width="300"]Валентин Георгиев Валентин Георгиев не вярва, че Валя я няма[/caption]

Въпреки, че разследващите считат, че Валя се е самоубила, прокуратурата в Бургас се разграничи от тяхната версия, заявявайки че ще бъде започнато разследване по друга версия. Валентин Георгиев, както и приятелите на Валя са убедени, че тя е била отвлечена. По тази версия започва работа и прокуратурата в Бургас.