Йоана Буковска проговори за съдбовните обрати в живота си

Обичаната българска актриса Йоана Буковска разкри болката, която носи в душата си, след поредицата от трагични обрати в живота си. Йоана Буковска сподели, че най-хубавите и най-тежките от живота й са белязани от числото.

На 5 май миналата година нейният бивш съпруг Чочо Попйорданов почина. Напомняме ви, че той загина при нелеп инцидент на гроба на майка си. На 5 септември Йоана Буковска загубва майка си.

Числото 5 бележи и най-щастливия миг в живота на Йоана Буковска. На 5-то се появяват на бял свят и нейните близнаци.

Йоана Буковска сподели в ефира на Нова тв, че Чочо е бил много важен човек за нея и винаги ще остане такъв. Тя каза, че загубата му е била голям удар за нея, но въпреки това вярва, че в момента той се намира на едно по-добро място и ще се върне на земята много по-добър.

Йоана Буковска заяви, че е отишла на погребението на Чочо. Актрисата сподели, че е преживяла много тежко и загубата на своята на майка. Тя каза, че след смъртта й сценичната треска, която е имала, е изчезнала.

[caption id="attachment_407774" align="alignright" width="300"]Йоана Буковска Йоана Буковска скоро ше се завърне на сцената[/caption]

Йоана Буковска допълни, че много скоро ще се върне на сцената, тъй като театъра вече й липсва, пише БЛИЦ.