Ламбо проговори след загубата на Мария Данаилова

Ламбо проговори след загубата на Мария Данаилова
3 (60%) 2 votes

За пръв път след смъртта на Мария Данаилова, Ламбо проговори за случилото се

Стефан Данаилов – Ламбо проговори след загубата на своята любима и спътница в живота Мария Данаилова. В кулоарите на парламента съкрушеният Ламбо успя да събере сили, за да отговори на въпросите, зададени му от Сашо Диков. Съпругът на Мария Данаилова заяви, че тя в действителност е имала здравословни проблеми с бъбреците.

Ламбо сподели, че в последните няколко месеца Мария дори започнала да се подобрява. Той допълни, че съпругата му по никакъв начин не се издавала, че е рухнала.

Журналистът попита съкрушения актьор какво е била за него Мария Данаилова. Ламбо успя да промълви единствено, че това е разговор, който могат да проведат едва след като се съвземе малко от загубата на любимата си.

Съпругът на Мария Данаилова продължава тежката битка с рака. Предстоят му още няколко курса на лечение. Наскоро електронно издание съобщи, че идния четвъртък ще бъде направено кръвопреливане на Стефан Данаилов, което е част от курса на лечението.

Мария Данаилова

Ламбо проговори след загубата на Мария Данаилова

Вестта за смъртта на Мария Данаилова обостри сърдечните проблеми на Ламбо. В най-тежкия миг актьорът не получи подкрепа от родния си син Влади. Вместо него през цялото време до Стефан Данаилов беше сина на Мария Данаилова – Росен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар