Адолф Хитлер с рекордна популярност в Германия

Адолф Хитлер с рекордна популярност в Германия
4.83 (96.67%) 6 votes

Адолф Хитлер предизвиква все по-засилен интерес в родината си, нон стоп излизат книги за личността му

Адолф Хитлер има рекордна популярност в Германия. Скорошно проучване показва, че към личността на покойния фюрер има огромен интерес, който достига рекордни нива за последните години. Справки показват, че в ефира на водещите немски медии се излъчват поне два пъти дневно предавания, отнасящи се до дейността и живота на Адолф Хитлер.

Адолф Хитлер добива все по-голяма популярност в Германия

Адолф Хитлер добива все по-голяма популярност в Германия

И това далеч не е всичко. Книги, свързани отново с лидера на нацистите, се отпечатват в рекорден на брой тиражи. За сравнение, само през отминалата 2013 година на пазара са били отпечатани цели 2000 заглавия, свързани с Адолф Хитлер. Само за първото четиримесечие на изминалата година пък в немския телевизионен ефир са били пуснати цели 242 програми, които да разглеждат единствено и само личността на фюрера.

Освен тях още 500 други телевизионни канали засягат индиректно дейността и живота му, научиха от БЛИЦ. Тези статистики предизвикаха известен смут в медиите по целия свят. Британският вестник Daily Telegraph изтъква, че подобен интерес към Адолф Хитлер от страна на немските граждани може да бъде притеснителен до известна степен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Адолф Хитлер с рекордна популярност в Германия”

 1. Т_Живков

  май 04. 2014

  Германците, май, налучкват пътя за решаване на проблема с настъпващата от Румъния и България циганска напаст! Има ли много почитатели на Хитлер, ще се прероди и той! А може би вече се е родил…

 2. Български офицер

  Ное. 26. 2015

  “ DEUTSCHLAND – ERWACHE ! “ – aus BULGARIEN !
  “ Германия – събуди се ! “ – от България !

Добавете коментар