Томислав Дончев настоява за открит разговор с лидера на Коалиция за България

Томислав Дончев предизвика Сергей Станишев на публичен диспут. Бившият министър на еврофондовете изтъкна, че е необходимо той и лидера на червените да разговарят като водачи на листите на двете най-големи политически сили в страната в момента.

[caption id="attachment_407746" align="alignright" width="300"]Томислав Дончев предизвика Сергей Станишев на дебат Томислав Дончев предизвика Сергей Станишев на дебат[/caption]

Томислав Дончев настоява за дебат с лидера на БСП като на този дебат те трябва да дискутират като водачи на листи за евроизборите, а на като лидери на две политически сили. Според водачът на листата на ГЕРБ за евровота такъв дебат е изключително наложителен, за да могат да бъдат изтъкнати всички приоритети, както и политиката, която ще трябва да се следва по време на престоя на родните европолитици в Брюксел.

Според Томислав Дончев публичен диспут между него и Сергей Станишев е наложителен за бъдещето на България в Европейския съюз. Идеята на бившия министър е българските избиратели да видят, че на предстоящите избори за Европейски парламент ще могат да подкрепят определена политика, а не партия, на която симпатизират.

"Нека да покажем, че този път хората ще могат да избират между различни философии на управление, а не политически битки", апелира Томислав Дончев, предават от "24 часа".