Братя Аргирови, култовият дует от 80-те години, отново се събира

Братя Аргирови се завръщат на сцената! Култовият дует от 80-те години се завръща отново на сцената, за радост на вече поотрасналите си почитателки. Новината издаде едната половинка от дуото - Благовест, който от години живее със съпругата си Лили - румънка, в София.

[caption id="attachment_407712" align="alignright" width="300"]Братя Аргирови се завръщат на сцената Братя Аргирови се завръщат на сцената[/caption]

Благовест сподели, че братът му-близнак Светослав все по-сериозно обмисля също да се завърне в родината, заедно с норвежката си съпруга. А причината за решението му е прекомерната влага в Норвегия, която не се отразявала никак добре на вече 55-годишния Светослав, който работи като диригент на църковен хор. Веднага щом той се завърне, братя Аргирови ще възродят култовия си дует, който беше номер преди около 30 години.

За последно двамата братя се изявиха задно на сцената по време на годишните награди на БГ радио за 2008 година. Благовест не скри, че идеята им е да направят голям концерт като целта им е първо да променят аранжиментите на песните, за да ги направят по-съвременно звучащи.

Братя Аргирови със сигурност обмислят завръщането им да е подобаващо като за целта смятат да изпълнят най-големите си хитове под съпровода на оркестър, научиха от "24 часа".