Валентин Георгиев изля болката си от липсата на красивата Валя

Приятелят на изчезналата Валентина от Бургас - Валентин Георгиев изля мъката си в социалната мрежа. Младият мъж е съсипан от случващото се. Не минава и ден, в който приятелят на Валя да се моли за нея. Валентин Георгиев се надява, че скоро целия този кошмар ще свърши.

Отчаяният полицай живее в същински ад. Той сподели в мрежата, че има чувството, че случващото се е един лош сън или филм, който вече е гледал. Валентин Георгиев разкри болката, която измъчва душата му. Откакто Валя е в неизвестност, дните му са изпълнени с празнота.

"Вече не казвам "Обичам те!" и нямам от кого да чуя тези слова", сподели младият мъж. Валентин Геогриев заяви, че единственото, за което има сили в момента е да сведе глава и да отправи молитва към Бог. Той се надява, че този филм ще завърши със щастлив край.

След изчезването на Валя, нейният приятел Валентин Георгиев също беше разпитан от разследващите. Версията, че той може да е замесен в изчезването на медицинската сестра от Бургас, отпадна още в самото начало.

[caption id="attachment_407695" align="alignright" width="300"]Валентин Георгиев Валентин Георгиев[/caption]

Според последни данни по случая, Валя е била отвлечена. За сега случаят остава обгърнат в мистерия. Младата бургазлийка вече е обявена за издирване от Интерпол.