Истината за милионите на Моника Станишева излезе наяве

Милионите на Моника Станишева определено са казус, които буди не само подозрения, но и обществено недоволство срещу управляващите. Законната половинка на вожда на червените Сергей Станишев - Моника Станишева се нарежда на едно от първите места класацията за най-богати дами у нас.

Проучване на информационна агенция "ПИК" сочи, че само за последните 7 години финасовите активи на госпожа Станишева са набъбнали на цели 23 301 000 лева. Оказва се, че Моника Станишева се е замогнала най-много по времето, когато нейният настоящ съпруг беше на министър-председателския пост. Въпреки, че тогава двамата все не се бяха врекли един на друг във вечна вярност, те бяха двойка и живееха заедно.

Като един истински кавалер Сергей Станишев е осигурил чадър над бизнеса на любимата си. През 2006 година фирмата, собственост на Моника Станишева -"Актив груп" е реализирала печалба, възлизаща на близо 3 милиона лева.

Следващата година печалбата на дружеството е набъбнала двойно. През 2008 година печалбата на бизнесдамата Моника Станишева бележи лек спад, спрямо миналата година, възлизайки на почти 4 милона лева.

[caption id="attachment_407687" align="aligncenter" width="300"]stani6ew i monika Моника Станишева натрупала милионите си през последните 7 години[/caption]

През 2009 година фирмата на Моника Станишева бележи лек възход, донасяйки й печалба в размер на 4 620 000 лева.

Показателен е фактът, че фирмата на съпругата на Станишев продължава да реализира голяма печалба и сега, когато на власт са БСП. Въпросът е до кога ще продължава това задкулисие?

[caption id="attachment_407688" align="aligncenter" width="225"]st1 Фирмата на Моника Станишева с тлъсти печалби[/caption] [caption id="attachment_407689" align="aligncenter" width="225"]m2 Фирмата на Моника Станишева продължава да реализира големи печалби и сега[/caption]