Наследничката на Маджо купонясва на Карибите

Наследничката на Маджо купонясва на Карибите
5 (100%) 2 votes

Дъщерята на Маджо живее в разкош

Дъщерята на Маджо вършее из Карибите. Определено да си щерка на основателя на СИК си има своите предимства. Щерката на Младен Михалев, по-известен като Маджо, си подари приказна почивка в една от най-предпочитаните екзотични дестинации – Карибите.

Дъщерята на Маджо – Йоанна прекара няколко вълшебни дни в райското кътче заедно със своята първа братовчедка – Миряна, която е щерка на брата на баща й – Здравко. Двете млади дами денем  релаксираха край бреговете на Карибите, а нощем се отдадоха на забавления.

Дъщерята на Маджо е една от малкото богаташки наследници, които разчитат не само на подкрепата на родителите си, но и на себе си.

След като Йоанна се дипломира на Острова, тя побърза да си потърси работа. Дъщерята на Маджо завърши един от най-елитните университети в Кралството. В момента тя работи като дизайнер в голяма компания.

Дъщерята на Маджо

Дъщерята на Маджо на Карибите

Въпреки, че не получава висока заплата, тъй като все още няма необходимия опит, дъщерята на Маджо не получава висока заплата. Явно финансовият стимул за работа при нея не е решаващ фактор, което е повече от похвално. Милионерската наследница разчита не само на връзките и милионите на баща си, но и на своите умения.

Дъщерята на Маджо често е засичана в нощни клубове на Острова, където купонясва заедно със синовете на руски милионери, научи Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Наследничката на Маджо купонясва на Карибите”

  1. hasensi

    май 03. 2014

    Ne e losho i da pribegnat do licevo-plastichna hirurgia zashtoto imat kraina nujda taka kato gi gledam.bogati i grizni e ujasna kombinacia

Добавете коментар