Джери Адамс разпознат от наследничка на жертвата си

Джери Адамс разпознат от наследничка на жертвата си
5 (100%) 1 vote

Джери Адамс е един от хората, които извлекли Джейн Макконвил от дома й, след което я убили

Джери Адамс беше разпознат от дъщерята на жертвата си като един от мъжете, които през далечната 1972 година нахлули в дома й, отвлекли и в последствие убили майка й Джейн Макконвил. Хелън Маккендри, най-голямата дъщеря на убитата, е категорична, че ще назове поименно всички, участвали в убийството на майка й.

Джери Адамс

Джери Адамс

Пред вестник „Гардиан“ жената е споделила, че е прекарала последните 20 години в страх от Джери Адамс и съучастниците му, но вече не иска да живее по този начин. Жената е била свидетел как майка й е извлечена от дома й преди 42 години. Маккендри е категорична, че е готова да идентифицира абсолютно всеки един от мъжете, които стоят зад деянието. За разлика от брат си Майкъл, който по-рано днес обяви пред Би Би Си, че все още не е готов да се изправи публично и да назове убийците.

Дъщерята на жертвата на Джери Адамс

Дъщерята на жертвата на Джери Адамс

Хелън Маккендри обаче е повече от решена да прати Джери Адамс и съучастниците му в затвора. Пред британския вестник тя споделя, че ако пълно съдействие в разследването на убийството на майка й означава да назове хората, нахлули в дома им и извлекли майка й, тя е готова да го направи.

„Това е мое задължение пред паметта на майка ми“, заяви Маккендри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар