Зловеща находка откриха в пловдивски апартамент!

Зловеща находка откриха в пловдивски апартамент!
5 (100%) 1 vote

Страшна находка в пловдивския апартамент ужаси съседи и полиция!

Два ботуша, от които стърчали костите на крака, открили служители от район „Северен” в Пловдив. Ужасяващата находка те открили, като разчиствали руините от паднал покрив на постройка в района. Според патолозите останките са от преди две години. Сред падналите мазилки и боклуци общинските работници открили и други части от човешки скелет в апартамента. След което те алармирали полицията и на място дошли органите на реда. Необитаемата къща се намирала в една от оживените улици на пловдивския район.

Според съседи до апартамента това може да са останките на последния обитател на постройката. В нея живеел възрастен мъж, самотник, който бил на контра със своите роднини. Той не искал да им препише къщата, която се намирала на апетитен парцел, а те непрекъснато го атакували със своето желание. Както твърдят комшиите старецът се „изгубил” преди около четири години. Оттогава никой не го е виждал. Той бил конфликтен и не се разбирал и със съседите си. Възрастният мъж бил обявен за общодържавно издирване, но така и не успели да го открият.

апартамент

Страховита находка в пловдивски апартамент!

След това къщата постепенно рухнала и се превърнала в руина. Впоследствие тя стана сборище на наркомани и на клошари. Вътре били намерени различни боклуци и стари вещи. Не веднъж и два пъти съседи подавали сигнали до съответните органи заради вонята и звуците, които се разнасяли от нея. След като служителите на общината започнали да я разчистват се натъкнали на ужасяващата.

Според криминалистите няма признаци, че на стареца е причинена насилствена смърт. Но след като костите бъдат подложени на съответните експертизи и анализи ще се установи със сигурност каква е причината за смъртта. Тогава ще се разбере със сигурност и дали остатъците от скелета са на собственика на рухналата къща или е на случаен несретник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар