Гришо и Маша в Испания, безумно влюбени!

Гришо и Маша в Испания, безумно влюбени!
5 (100%) 1 vote

Гришо и Маша явно са създадени един за друг, поне засега!

Испанската столица Мадрид е мястото, където бяха изловени да са заедно за първи път Григор Димитров и Мария Шарапова. Ракета №1 за България и бившата първа сред нежния пол и сега откраднаха мигове за себе си, разхождайки се сред невероятната столица на южната страна. Но докато първия път те се криеха под суичерите си и не показваха лицата си, сега се разхождат и забавляват абсолютно спокойно. И то посред бял ден. Без да се притесняват кой ги наблюдава, дебне или снима. Това те приемаха вече напълно равнодушно.

За една от най-одумваните двойки в тениса нощните разходки вече не са факт. Звездните шампиони никак не се смущават и от дневните си разходки насред красотите на столицата на Испания. Улиците на Мадрид сякаш предразполагат на това, към което и двамата се стремят. А тя е близост, неимоверно свързана с душевното им присъствие. При която двамата категорично показват колко са влюбени един в друг. Българинът и рускинята не се смущаваха да си раздават ласки на нежност.

Гришо и Маша

Гришо и Маша по-влюбени отвсякога

Погледите, нежните докосвания, вплетените една в друга ръце недвусмислено показваха колко са щастливи от присъствието на другия и от това, че са заедно. Наистина ангажиментите на състезателите са много. Времето, което могат да се отдадат един на друг и да са заедно са малко. Но Гриша и Маша умеят да използват времето извън корта ползотворно.

В по-късните часове двамата състезатели ще научат имената на своите противници в сериите на Мастърса в испанската столица Мадрид. Но каквито и да са те явно влюбените не се вълнуват кой знай колко. Защото не само се разхождат несмущавани, но и се усмихват на папараците, които ги следват по петите и ги щракат непрекъснато.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар