Това ли е новият на Емануела?!

Това ли е новият на Емануела?!
5 (100%) 1 vote

Емануела не пропусна да се изфука с новото си завоевание!

Фолк дивата Емануела не остана за дълго сама. Красавицата веднага намери заместител на бившия си, с когото имаха бурна и краткотрайна връзка. Както стана мода вече сред фолкаджийките да използват социалната мрежа, за да се фукат с екзотичните си ваканции из различни умопомрачителни дестинации или за по-тривиални неща и изпълнителката на „Ара мюзик” не остава по-долу.

Тя се постнала в нета редом до загадъчен мъжага, като под снимката двусмислено е казала всеки да разбира какви са техните отношения, както му изнася. Дали той точно топли завивките й или е само просто приятел, тълкуването си остава за феновете й. С думите си изпълнителката на „Мили мой, ангел мой” е уцелила и екс съпруга си Никола. Емилия Цветкова, както е рожденото име на брюнетката го е „клъвнала” с написаното, че тя вече го е забравила, но неговото сърце завинаги ще е неин пленник. Според отговорите на почитателите й си личи, че те повече одобряват непознатия мъжкар, отколкото далеч по-хилавия й съпруг.

Емануела

Емануела си има нов или…?!

За своите 32 години певицата има зад гърба си три неуспешни брака. Четвъртият е Никола, с когото тя се бракосъчета в риалитито „Къртицата”. Зеленооката изкусителка явно е решила смело да продължи напред, въпреки хорските подмятания.

Засега Емануела е щастлива с новата си придобивка. Дали е само временна тръпка или и на него хубавицата непременно ще „надене” брачните окови не се знае. Може само да гадаем. Защото Емануела категорично отказва да даде каквато и да е информация за поредната си тръпка.Пред читателите на „Монитор” фолк фурията остава тълкуванието на фотото на въображението на читателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Това ли е новият на Емануела?!”

  1. Петър

    май 02. 2014

    Тя от 2006 г е на 32 години 🙂

Добавете коментар