Пожарът във Враца – умишлен! Камерите засекли мъж с туба

Пожарът във Враца – умишлен! Камерите засекли мъж с туба
5 (100%) 1 vote

Пожарът във Враца е унищожил между 4 и 5 милиона лева

Пожарът във Враца е бил напълно умишлен. Органите на реда са категорични, че в случая не става въпрос за случаен инцидент. Увереността им се дължи на записа на една от охранителните камери, намираща се в обекта.

Пожарът във Враца е бил умишлен

Пожарът във Враца е бил умишлен

Във видеото ясно се вижда как около 18.15 часа, буквално секунди преди пожара, между тръбите се промъква дребен мъж, който носи туба. Малко след това лумват и пламъците. Самите тръби са били складирани на самия път, пред оградата на халето на фирма „Галактика“. Разследващите вече са иззели камерите, за да открият подпалвача възможно най-скоро.

Пожарът във Враца е изпепелил километри PVC тръби, предназначени за водния цикъл, реализацията на който тече в момента със средства от еврофондовете. Голяма част от изгорелите тръби са изключително скъпи и са внос от Италия. Личният автомобил на един от работниците в халето също е изгорял в пламъците. Единствено бързата реакция на пожарникарите във Враца е предотвратила още по-големи щети.

Пожарникарите са успели да потушат огъня преди да обхване самото хале, в което имало няколко скъпи камиона и бетонопомпа. Собственикът на фирмата Иван Цветков разкри, че общата стойност на изгорелите тръби е между 4 и 5 милиона лева, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар