Бразилец тръгна по стъпките на Живата Барби

Оказа се, че не само жените са суетни и Живата Барби си има копие от противоположния пол. На какво ли се дължи мания им за перфектен външен вид, можем само да гадаем.

Млад бразилец се превърна в същинско копие на половинката на Барби - куклата Кен. Манията му започнала преди около година. Бразилецът Родриго Алвеш, който може да се конкурира с Живата Барби по пластични операции, е новият Кен.

Въпреки опасността за здравето и живота му, последователят на Живата Барби продължава да се подлага на най-различни процедури от съвременната пластична хирургия. След последната интервенция той е бил приет в болница с опасност за живота.

Причината за изключително тежкото му здравословно състояние е натрупването на химикали в организма му.

Въпреки, че лекарите съветват последователя на Живата Барби да спре с интервенциите, той продължава с тях. За операциите, на които се е подложил Кен до сега е пръснал 100 000 лири.

[caption id="attachment_407559" align="aligncenter" width="300"]Живата Барби Живата Барби си има последовател[/caption] [caption id="attachment_407558" align="aligncenter" width="300"]Живата Барби вече си има последовател Как ли биха изглеждали Живата Барби и Кен като двойка?[/caption]

Последователят на Живата Барби си е направил корекция на носа, устните, бедрата, корема, задните части и скулите. При  последната операция на носа си се разминал на косъм.

Тялото му реагирало не много добре и на множеството процедури за липосукция, на които Кен се подложил.

Интересно какво мисли Живата Барби за него и как ли биха изглеждали двамата като двойка?