Британски археолог откри останките на изчезналия самолет Боинг 777

Британски археолог откри останките на изчезналия самолет Боинг 777
2 (40%) 1 vote

Британски археолог твърди, че е открил останките на изчезналия самолет от полет MH370 край бреговете на Виетнам.

Морският археолог Тим Ейкърс твърди, че изчезналия самолет Боинг 777, който изчезна при полет MH370 е катастрофирал във водите на Южнокитайско море, а не край бреговете на Австралия, както се предполагаше досега.

Според него останки от малоазийския самолет могат да бъдат открити край изоставена нефтена платформа, недалеч от бреговете на Виетнам. Мястото е на повече от 3000 мили от района, където международните сили претърсваха за следи.

Морски археолог твърди, че е открил останките на изчезналия самолет

Морски археолог твърди, че е открил останките на изчезналия самолет сн. Dayli Mail

Позовавайки се на сателитни снимки, Тим Ейкърс твърди, че е открил останки от опашката на изчезналия самолет Боинг 777 изчезнал при полет MH370. Засега не е ясно дали властите в Малайзия ще се насочат в тази посока на търсене, тъй като морски военен пък заяви, че е открил следи от самолета в Бенгалския залив. Противоречивите сведения, както и повече от два месеца безплодно претърсване на водите на Индийския океан, накараха малайзиските власти съвсем да се отчаят, пише „Дейли Мейл“.

По думите на Тим Ейкърс опашката на самолета е край нефтена платформа край Виетнам

По думите на Тим Ейкърс опашката на самолета е край нефтена платформа край Виетнам

Междувременно от бреговата охрана в Австралия заявиха, че претърсването за изчезналия самолет от полет MH370 ще премине в нова фаза. Те са убедени, че останките от изчезналия самолет не могат да бъдат открити на повърхността и ще бъдат издирвани под вода.

Морски военен посочи съвсем различно местоположение на изчезналия самолет

Морски военен посочи съвсем различно местоположение на изчезналия самолет 

Боинг 777 изчезна на 8 март, след като излетя от Малайзия за Куала Лумпур с 227 пътници на борда и 12 души екипаж. След повече от месец издирвания в океана, властите обявиха изчезналия самолет за катастрофирал, а всички пътни за мъртви.

Случая с изчезналия Боинг 777 се превърна в международна кауза и стотици хеликоптери, кораби и дори сателити бяха включени в разследването. Засега информация относно местонахождението на останките няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Британски археолог откри останките на изчезналия самолет Боинг 777”

  1. Антъни Кичуков

    юни 11. 2014

    vashata informaciq e mnogo greshna!Samoletat e izletql ot luara kumpur kam pekin!

Добавете коментар