Разкош: Николета Лозанова показа къщата си отвън (СНИМКА)

Разкош: Николета Лозанова показа къщата си отвън (СНИМКА)
4.5 (90%) 2 votes

Къщата на Николета Лозанова предизвика поредица от злобни коментари във Фейсбук

Типично в свой стил Николета Лозанова отново използва Фейсбук, за да демонстрира не само пред верните си почитатели, но и пред зложелателите си, че тъне в истински лукс. Изгората на Валери Божинов показа палата, в който живеят.

Въпреки, че снимката, която Николета Лозанова публикува показва само фасадата на тузарската къща, фотосът предизвика лавина от коментари. В обсъждането на къщата на Николета Лозанова се включиха не само фенове на плеймейтката, която започна кариера в телевизията, но и хора, които определено не й симпатизират.

На публикувания от Николета Лозанова фотос ясно се вижда, че домът на семейство Божинови е същевременно не само луксозен, но и семпъл.

Райската градина стана причината за въздишки от страната на феновете на Николета Лозанова. Някои от тях дори се размечтаха, представяйки си как биха се чувствали, ако тази къща е тяхна.

Николета Лозанова

Николета Лозанова показа къщата, в която живее

Снимката, която Николета Лозанова предизвика и десетки злобни коментари. Не липсваха и такива потребители, които се питат от къде Николета Лозанова е взела пари за тузарския дом при положение, че доскоро беше безработна, а от скоро се опитва да води собствено предаване и да гради кариера в телевизията.

Зложелатели на Николета Лозанова коментират, че финансовото състояние на нейния любим Валери Божинов също не е цветущо в момента.

Къщата на Николета Лозанова

Това е къщата на Николета Лозанова

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Разкош: Николета Лозанова показа къщата си отвън (СНИМКА)”

  1. GAUDI

    май 06. 2014

    отвратителна.няма нищо,,човешко,,.бяло,бяло,стъкло,стъкло…абе…студенина,студено,все едно е болница.грозно,прекалено отблъскващо.

  2. GAUDI

    май 06. 2014

    забравих да добавя-МОРГА.ЛУДА РАБОТА.МАЛКАТА,КАК ЖИВЕЕ В ТАЗИ МОРГА…

Добавете коментар