Сашо Диков ще се появи в ефира на Би Ти Ви, Ники Кънчев сяда на стола му

Нова рокада се готви в медиите, като този път в нея са замесени Ники Кънчев и Сашо Диков. Говори се, че наесен Сашо Диков ще се появи в Би Ти Ви в предаването „Нека говорят”. Решението за съдбата му в Нова ТВ обаче отдавна вече е взето. Докато се опитват да засилят дисциплината в екипа на „Дикоff”, продуцентите му водили разговор с негов заместник. За тази роля се спряга името на Ники Кънчев, който в момента има достатъчно свободно време, за да поеме и още един ангажимент.

[caption id="attachment_407461" align="alignleft" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев винаги си е постилал с тлъсти хонорари[/caption]

Ники Кънчев вече бил дал устното си съгласие, че ще замести Сашо Диков в следобедното съботно шоу и вече уговарял своя хонорар. Според запознати обаче Диков не само че няма да пострада от смяната на ефира, но и дори ще припечели повече. В Би Ти Ви били готови на големи отстъпки, само и само да го привлекат в екипа си. Шефовете му обещали висока заплата и всякакви допълнителни екстри. 53-годишният Ники Кънчев сега води предаването „Стани богат”, което обаче е веднъж седмично и се излъчва в петък. Водещият е свикнал на повече ангажименти и винаги си е постилал с тлъсти хонорари.