Карбовски вдигна ръце – напуска?!

Карбовски вдигна ръце – напуска?!
5 (100%) 1 vote

Мартин Карбовски смята да се насочи към ново поприще!

Устатият журналист Мартин Карбовски ще се маха от любимата си професия. Той твърди, че е притискан отвсякъде. Той бил съсипван всеки ден както от Комисията за защита на потребителите, така и от продуцентите. Според Карбовски държавата ни е роботизирана, оставена на автопилот, а политическите мъже се гнусят да седнат до обикновения човек, камо ли да решат проблемите му. Или да предприемат каквото и да е различно от това. Според напористия водещ те идват на власт единствено да злоупотребяват с нея и максимално да се облагодетелстват от положението си.

Мартин Карбовски твърди, че толкова добре познава така наречения политически елет, че изпитва само негативизъм и неприятни чувства към него. Ако нещата загрубеят той възнамерява да се оттегли от журналистическото си поприще и да издаде книга, в която да разкрие тайни за 20-годишното си присъствие на екран. Секрети, които изобщо няма да са приятни за огромна част от власт имащите преди и сега.

Карбовски

Карбовски се кани да напусне журналистиката

Според него държавната власт се грижела единствено за хората с обратна ориентация, кучета и роми. Съдбата на останалата част от нашите сънародници била оставена на самотек.

Във всяка една сфера държавата ни е оставена на доизживяване и сама да се справя с проблемите. Той коментира пред телевизия ТВ7 и скандалите, които тресат българската православна църква. Вместо да се намесят институциите, свързани с това, той бил повикан като свидетел и съдник заради избора за митрополит да бъде назначен свещеник, предпочитащ ласките на своя пол. Карбовски бил потресен от това неглижиране от страна на нашата управа.

Той коментира и подробности около новата си лента, посветена на космонавта Георги Иванов. Лентата би трябвало да бъде направена и излъчена още по времето на соца, но тава така и не се е случило, твърди продуцентът.

Мартин Карбовски категорично отказа да открехне каквото и да е относно личния си живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар