Нели Атанасова се превива от болка!

Нели Атанасова се превива от болка!
5 (100%) 1 vote

Нели Атанасова получи тежка и болезнена травма, от която се превива от болка!

Ужасяващи болки в гърба, предизвикани от усукване и последващо възпаление по целия гръбначен стълб и ребрата, не отказали Нели Атанасова от участието в „Денсинг старс”. Тренировките на нейния партньор на дансинга и учител Наско Месечков били строги, но ползотворни. Сълзите още от първото й участие били не заради друго, а заради тази непоносима болка, която й попречила да извади напред най-хубавото, на което била способна. Бившата гимнастичка и ученичка на Нешка Робева не се плашела от оценките на Илиана Раева. За нея критиките, ако са конструктивни й били само от полза.

Нели Атанасова

Нели Атанасова има толкова силни болки, че понякога й се плаче

Водещата на „ВИП новините” по Нова телевизия Нели Атанасова показва перфектна визия и стремеж да достигне достойно финала. Травмата, която получила още при първото си явяване на танцувалното шоу я влачи доста време, но умело прикрива и се опитва да лекува. За да излезе на сцената тя си провежда физиотерапия, дори си бие обезболяващи инжекции, като успява отново и отново да се преборва успешно с конкуренцията. За перфектната си фигура брюнетката се грижи във фитнес залата, както и провежда здравословен начин на хранене и живот. След потенето на тренировъчната зала, както и на дансинга на „Денсинг Старс” Нели Атанасова разкрива, че предпочита да се прибере вкъщи. Най-добре след умората действал домашния уют.

Там я очаквали 16-годишния й син Иво, който е плод от връзката й с подземния бос Иво Карамански и малката 4-годишна Ава. Принцесата й е от съжителството с колегата й, актьора Александър Сано. Той е водещ на предаването „Къртицата” по конкурентната телевизия ТВ7. Двамата нямат официален подпис, но живеят под един покрив повече от години. На този етап нещата между тях не са посока сватба. Нели Атанасова обаче твърди, че ако делата между двамата приятели тръгнат натам, тя би предпочела семпло тържество, което да е непременно на морския бряг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар