Виктория Джумпарова с горещо домашно видео

Виктория Джумпарова с горещо домашно видео
5 (100%) 1 vote
Манекенката Виктория Джумпарова е повече от разкрепостена пред камерите

Виктория Джумпарова, която е сред участниците в „Къртицата”, дори има записи от свои стари креватни подвизи с бизнесмена Емил Русев, който скоро напусна шоуто. Историята се разиграла преди десетина години, когато Виктория е лудо влюбена в бизнесмена. Тогава, за да го изкуши, тя се съгласява двамата да си направят домашно видео с горещи ласки.
„Жена ми ме хвана в изневярата с Виктория Джумпарова заради собствената ми разсеяност и една касета. Бяхме се снимали с Вики и исках да прехвърля заснетия материал от камерата на касета. В това време се прибира жена ми и аз скривам камерата, но оставям касетата. След това излизам, а когато се прибирам, намирам бележка от Христина, с която към този момент имам връзка от 10 години, живеем заедно, но все още не сме женени.

Виктория Джумарова

Виктория Джумпарова крие доста интересно минало

Бележката гласеше: „Хайде с твоето котенце, патенце – да сте живи и здрави”. Половин година не можех изобщо да се свържа с нея. Като я намерих – не иска да контактува с мен изобщо. Добре, че беше баща й, който помогна тя да си ме прибере обратно” – разкри Емил Русев след излизането си от „Къртицата”.
Истинска мистерия е въпросът дали той още пази подвизите си с Виктория Джумпарова на запис. Богаташът обаче едва ли ще си позволи някога да ги изведе на показ пред чужди очи, за да не нарани отново Христина, с която се събрали след изневярата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар