Защо изоставиха Никола Гюзелев?

Защо изоставиха Никола Гюзелев?
3 (60%) 2 votes
Именитият бас Никола Гюзелев всеки ден пита къде е съпругата му

Големият оперен певец Никола Гюзелев е настанен в клиника с 30 пациенти, които денонощно вият и стенат от болка” – алармира за изданието „България днес” пациент от същата клиника.
Тежко болните в клиниката са хора с жестоки абсцеси, които са претърпели ампутации на крайници. За тях денонощно се грижи само една медицинска сестра.
„Забравен съм от всички!” – простена и големият оперен певец Никола Гюзелев от болничното си легло в „Пирогов”. „Прикован съм на легло, жив съм, слава богу, но съм зле с ръцете. За съжаление никой от моите приятели не ме посещава. А имам нужда само от малко внимание” – споделя оперният ас.
Той страда от много проблеми като паркинсон, сърце и преди седмица се е наложило да му бъде направена операция на стомаха.

Никола Гюзелев

Никола Гюзелев и 25 години по-младата от него Анна-Мария

„А къде е жена му Анна-Мария, 25 години по-млада от него. Той всеки ден пита за нея” – възмущава се пациентът.
77-годишният Никола Гюзелев зарязва брака и синовете си, срещайки балерината Анна-Мария, която е с 25 години по-млада от него. Единствено тя успява да го разведе иму постява ултиматум да живеят в Италия. Години нараде синовете му Ясен и Чавдар твърдят, че балерината е с него само заради богатството му. Според тях Анна-Мария докарала баса в инвалидна количка в България, захвърлила го в болница и отлетяла обратно в Италия.
От брака си с нея оперният певец има една дъщеря Адриана.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар