Въпреки нежеланието си да привлича общественото внимание, първата дама Юлияна Плевнелиева отново прикова всички погледи към себе си с уникалния тоалет, с който се появи

Половинката на държавния глава Росен Плевнелиев - Юлияна Плевнелиева явно е решила да започне да се облича подобаващо за нейния социален статус. Досега първата дама залагаше на тоалети на не толкова известни марки, но явно това остава в миналото. Очевидно Юлияна Плевнелиява, която не обича да придружава съпруга си на важни мероприятия, е решила да се събрази с последните тенденции във висшата мода.

В предвид, че е съпруга на президента, Юлияна Плевнелиева направи правилния избор, залагайки на световно известен дизайнер от висшата мода като Джорджо Армани. Въпреки скромните си доходи, които декларира първата дама у нас, тя блесна с тоалет, надвишаващ значително приходите й за една година.

Напомняме ви, че според данъчна декларация на Юлияна Плевнелиева годишната печалба на предприятието възлиза на скромните 3500 лева. Елегантният тоалет, с който първата дама у нас се сдоби струва 4000 евро.

[caption id="attachment_407397" align="alignleft" width="300"]Юлияна Плевнелиева Юлияна Плевнелиева лъсна с тоалет на "Армани"[/caption]

Въпросът е от къде са парите на Юлияна Плевнелиева и как въпреки "скромните" си доходи, тя си позволява тоалет на "Армани", струващ 4000 евро. Президентшата поръчала уникалния костюм (пола и сако) от онлайн магазин в чужбина. Скъпата дреха е била доставена на Юлияна Плевнелиева директно от бутика на Армани в Милано.

Според данни в Търговския регистър разходите на фирмата на Юлияна Плевнелиева през изминалата година са били в размер на 106 000 лева. Прости изчисления сочат, че след приспадането на разходите от приходите, които фирмата на Юлияна Плевнелиева реализира, се получава годишна печалба около 3500 лева.

з