Петър Курумбашев: Напуснах парламента, защото е в интерес на БСП

Петър Курумбашев: Напуснах парламента, защото е в интерес на БСП
5 (100%) 1 vote

Петър Курумбашев помоли да не се търси интрига в действията му, които били напълно логични

Петър Курумбашев разкри причините, довели до решението му да напусне парламента. Пред симпатизанти на червените в Раднево вече бившият народен представител обясни мотивите за действията си и помоли да не се търсят никакви интриги, тъй като такива всъщност няма.

Петър Курумбашев обясни защо е напуснал парламента

Петър Курумбашев обясни защо е напуснал парламента

Петър Курумбашев е категоричен, че напускането му на парламентарната група на Коалиция за България е изцяло в интерес на партията, тъй като така или иначе той ще трябва да се оттегли след изборите на 25 май. Както знаете, Петър Курумбашев е част от листата на червените за изборите за Европейски парламент този месец и това ще наложи той да напусне парламента след провеждането им, тъй като най-вероятно ще стане евродепутат.

Затова Курумбашев преценил, че няма смисъл да се чака, а да даде възможност на негов колега от левицата да го замести още от сега. Вече бившият народен представител изтъкна, че така или иначе до провеждането на Европейските избори няма да има възможност да бъде в парламента, тъй като ще се среща с избирателите на Коалиция за България по време на кампанията на партията, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар