Големият актьор слиза от сцената

Ламбо е сломен от мъката по загубата на вярната му спътница в живота – Мария Данаилова.

Той е категоричен, че не желае да продължи изявите си както на театралната сцена, така и на филмовата площадка. След като се спомина съпругата на Ламбо, той не желае и да чува да влезе в някоя роля. Според близките му, този път решението му вероятно е окончателно. Приятелите му се кахърят, че дори тежката онкологична диагноза не успяла да повали Ламбо така, както болката от загубата на Мария, пише таблоидът в. „Всеки ден”.

[caption id="attachment_407364" align="alignright" width="300"]Ламбо слиза от сцената Ламбо слиза от сцената[/caption]

Стефан Данаилов не бил в състояние да се изправи на сцената или пък да застане пред камера от мъка. Никой обаче не го упреква, дори напротив – проявяват разбиране към желанието, предвид споходилата го лична трагедия. Припомняме, че Ламбо заяви категорично, че не желае да продължи и участието си в култовия сериал на bTV „Фамилията”. Сценаристите проявиха разбиране към желанието му и се наложи в последния момент да променят развитието на събитията.

В последните няколко серии от настоящия сезон, сериалът ще претърпи драматични обрати. Те ще нараснат лавинообразно, издават от снимачния екип. Като пример посочват, че героят на Ламбо – Борис Арнаудов ще издъхне по доста трагичен начин. Същата съдба ще сполети и екранния му син Виктор Арнаудов в образа, на който се е превъплътил ученикът на Стефан Даваилов – Даниел Владимиров. До края на сезона, Борис Арнаудов е твърдо решен да открие снаха си Диана, която бе отвлечена. Той не я търси, за да я спаси, а за да я ликвидира, тъй като тя представлява сериозна заплаха за фамилията му.

Припомняме, че Борис Арнаудов научи, че Диана знае една от най-съкровените тайни на семейството му, която стана причина и за кончината на другия му син – Сашо Арнаудов. Сценаристите разкриват пред вестник „Стандарт”, че в края на сезона ни очаква и изненадваща развръзка в отношенията между Лора (Яна Маринова) и журналиста Стефан Марков (Асен Блатечки). Все още не е ясно дали това ще е краят на „Фамилията” или ще има и нов сезон, пише pik.bg.