Още един драматичен обрат в живота на Ламбо

Още един драматичен обрат в живота на Ламбо
3 (60%) 2 votes

Големият актьор слиза от сцената

Ламбо е сломен от мъката по загубата на вярната му спътница в живота – Мария Данаилова.

Той е категоричен, че не желае да продължи изявите си както на театралната сцена, така и на филмовата площадка.
След като се спомина съпругата на Ламбо, той не желае и да чува да влезе в някоя роля.
Според близките му, този път решението му вероятно е окончателно. Приятелите му се кахърят, че дори тежката онкологична диагноза не успяла да повали Ламбо така, както болката от загубата на Мария, пише таблоидът в. „Всеки ден”.

Ламбо слиза от сцената

Ламбо слиза от сцената

Стефан Данаилов не бил в състояние да се изправи на сцената или пък да застане пред камера от мъка. Никой обаче не го упреква, дори напротив – проявяват разбиране към желанието, предвид споходилата го лична трагедия.
Припомняме, че Ламбо заяви категорично, че не желае да продължи и участието си в култовия сериал на bTV „Фамилията”.
Сценаристите проявиха разбиране към желанието му и се наложи в последния момент да променят развитието на събитията.

В последните няколко серии от настоящия сезон, сериалът ще претърпи драматични обрати.
Те ще нараснат лавинообразно, издават от снимачния екип. Като пример посочват, че героят на Ламбо – Борис Арнаудов ще издъхне по доста трагичен начин. Същата съдба ще сполети и екранния му син Виктор Арнаудов в образа, на който се е превъплътил ученикът на Стефан Даваилов – Даниел Владимиров.
До края на сезона, Борис Арнаудов е твърдо решен да открие снаха си Диана, която бе отвлечена. Той не я търси, за да я спаси, а за да я ликвидира, тъй като тя представлява сериозна заплаха за фамилията му.

Припомняме, че Борис Арнаудов научи, че Диана знае една от най-съкровените тайни на семейството му, която стана причина и за кончината на другия му син – Сашо Арнаудов.
Сценаристите разкриват пред вестник „Стандарт”, че в края на сезона ни очаква и изненадваща развръзка в отношенията между Лора (Яна Маринова) и журналиста Стефан Марков (Асен Блатечки). Все още не е ясно дали това ще е краят на „Фамилията” или ще има и нов сезон, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар