КАТ в Гърция погва БГ шофьорите

КАТ в Гърция погва БГ шофьорите
5 (100%) 1 vote

БГ шофьорите обект на полицейски хайки от служителите на КАТ в Гърция

Гръцкият КАТ започва акция за проверки на български шофьори. Хиляди българи избраха южната ни съседка Гърция за мястото, където да прекарат предстоящите 6 почивни дни. И тази година голяма част от сънародниците предпочитат да прекарат почивката си до Гърция.

Очакват се затруднения в движението. В предвид този факт гръцкият КАТ засилва контрола по пътищата. „Блиц“ съобщава, че в Пътна полиция в южната ни съседка организира хайки срещу българските шофьори. Маршрутите, по които обикновено преминават български туристи, ще бъдат обект на засилен полицейски контрол.

Катаджиите ще дебнат за нарушители по пътищата, а глобите в южната ни съседка са наистина солена. Така, че ако не искате да запомните почивката си с неприятни емоции, по-добре бъдете внимателни и спазвайте правилата за движение по пътищата.

Най-солени са санкциите за движение с превишена скорост. За всеки 20 км/ч превишение на скоростта глобата е в размер на 140 евро.

КАТ - шофьори

Гръцкият КАТ със солени глоби за БГ шофьорите

Шофьорите, пътуващи до южната ни съседка, е добре да знаят, че служителите на КАТ засичат движението с превишена скорост на камери и радари. Възможно е нарушителят да не бъде спрян веднага, а километри след това.

Бъдете внимателни и при паркирането в големите населени места. Глобите са това също са солени. Ако сте спрели в зона, забранена за паркиране, има вероятност колата ви да остане без регистрационен номер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар