За пръв път Емилия проговори и за отношенията си с майката на Коко Динев

Наскоро се появи слух, че причината, поради която Емилия и Коко Динев официално не са семейство, е майката на бизнесмена. Според мълвата Боряна Динева не иска сина й да се венчае за фолк певицата, тъй като тя е в основата на разпадането на семейството му с Анелия.

Майката на Коко Динев определено има симпатии към Анелия и това е факт. Едва ли на феновете на двете певици е убегнал фактът, че Боряна Динева е по-активна по отношение на коментиране и лайкване на фотосите на бившата си снаха в социалната мрежа Фейсбук.

Емилия заяви, че тя и майката на Коко са в прекрасни отношения. Двете дори празнували заедно Нова година. Другата дама, която била в тяхната компания, е не кой да е, а майката на Анелия. Трите посрещнали Новата година в "Кошарите".

Емилия сподели, че всеки път, когато е в София се минава през ресторанта, за да се види със свекърва си. Култовият ресторант в "Лозенец", който Коко затвори, в последните няколко години е бил изцяло под ръководството на майка му.

[caption id="attachment_407353" align="alignleft" width="300"]Емилия и Коко Динев Емилия няма проблеми със свекърва си[/caption]

Половинката на бизнесмена коментира и слуховете, че свекърва й предпочита повече Ивон, отколкото Иван, пояснявайки, че така майка й е поела изцяло грижите за малчугана.