Освен бащата, мащехата и гостът също налагали малката Пламена, докато издъхне

Малката Пламена е издъхнала след като трима възрастни са я млатили до смърт. Според адвоката на таткото на жертвата, който е и единственият обвиняем за зверството, клиентът му не е единственият, който е налагал детенцето.

[caption id="attachment_407350" align="alignright" width="300"]Бащата, убил малката Пламена Бащата, убил малката Пламена[/caption]

Славчо Славчев твърди, че бащата на малката Пламена не е единственият, който се е нахвърлил върху нея с юмруци и ритници. Въпреки самопризнанията на бащата-убиец Пламен Петров, адвокатът му е категоричен, че преди това малката Пламена е била налагана от мащехата си Емилия и гостът на двойката Любомир. Самото разследване за смъртта на 7-годишното момиченце е едва в началото и затова все още е трудно да се установи кой точно е нанесъл смъртоносните травми по детето.

Съдът в Русе постанови бащата да бъде оставен за постоянно в ареста. Адвокатът му се опита да го измъкне, изтъквайки, че клиентът му не може да носи последствията от действията си, тъй като имал тумор в мозъка, предават от БЛИЦ.

На всичкото отгоре защитата изтъкна, че Пламен трябва да бъде освободен, за да се грижи за по-малката си дъщеря.