Чудо: Пайнер отказали средства по европейска програма!

Пайнер отказали пари по европрограма
0

Пайнера отказал средства по европейска програма!

Създателят на фирма „Пайнер” Димитър Димитров, по-известен като Митко Пайнера твърди, че отказал средства по европейската програма „Конкурентоспособност”. Причината за да го стори е, че така опазил името и целостта на фирмата си. Според бизнесмена малко хора в днешна България биха го сторили, но за него по-важни качества били честта и достойнството. На които малко се държи и още по-малко биват оценявани. Фирмата му, която е люпилня на поп фолк изпълнителки се радва на просперитет и успех, въпреки финансовата криза, разтърсваща страната ни. Дотолкова, че скоро „Пайнер” отваря нов офис в Германия. Според Пайнера много от българите в чужбина искат да слушат много от песните и да виждат родните ни чалга фурии, а и чужденците не оставали безпристрастни на нашенските ритми на музиката на лекия жанр.

Митко Пайнера обяснява, че фирмата му се обляга на това, да търси естествената красота и чар. Самият той е почитател на прекрасното и това го ръководи в работата му. Освен почитател на красивите жени, той признава, че е почитател и на прекрасните вещи и техника.

Пайнер
Пайнер отказали пари по европрограма

Признава, че фирмата му Пайнер подбира кого да спонсорира. Ако изпълнителят има неща, които трябва да се покажат, както и по-слаби страни, които могат да се до изкусурят. Убеден е, че след като визията е превъзходна, тогава се търсят и останалите компоненти като талант и умения да пеят. Митко Пайнера твърди, че рядко наказва и повече се вслушва в мнението на другите. Дотолкова, че заедно да работят за общия успех и имидж на неговата компания.

Като гнусни инсинуации нарече твърденията на фолк певицата Рени. Тя обвини неговата компания Пайнер, че за да станат известни, момичетата в нея първо трябва да обслужват списък с богати мъже. Едва след като бъдат „спонсорирани”, тяхната звезда има вероятност и да изгрее на българската сцена. Митко Пайнера отрече напълно това обвинение, като коментира, че то е само и единствено плод на въображението на доскорошната пайнерка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.