Божието възмездие застигна Баба Гуси

Архимандрит Августин, който се прочу с прозвището Баба Гуси, се спомина вчера. Както вече Разкрития.ком писа, служителят на Троянския манастир почина вчера следобед. Той е бил откаран в болница след като припаднал на автобусната спирка пред манастира.

В последните няколко месеца личността на Баба Гуси беше една от най-обсъжданите и коментираните в страната ни. Разбира се медиите не пропуснаха да извлекат дивиденти от скандала в Троянския манастир. В светата обител почти всеки ден имало журналисти, нищещи скандала с Баба Гуси, коментират негови колеги в расо.

Монасите са категорични, че стресът, на който медиите подложиха архимандрит Августин, по-известен като Баба Гуси е причината за фаталната развръзка.

Скандалът избухна след като в ефира на "Господари на ефира" беше излъчен видео запис от скайп разговор между йеромонасите Кирил и Георги. В разговора Кирил нарича Августин Баба Гуси.

[caption id="attachment_407326" align="alignleft" width="300"]Каква е истинската причина за смъртта на Баба Гуси? Баба Гуси почина вчера[/caption]

Въпреки, че архимандритът отрече твърденията, че си пада по мъжки ласки, подигравките по негов адрес не секната дори за миг. Баба Гуси присъствашекато главен герой в повечето от скечовете на Слави. Монахът се превърна в любимец на Дългия, който не пропускаше възможността да засвидетелства своята "симпатия" към него.

Монасите от Троянския манастир са убедени, че причината за внезапната кончина на Баба Гуси са постоянните подигравки и унижения от страна на медиите към личността на монаха. Служителите в святата обител са категорични, че ще заведат съдебен иск срещу предаванията, натрупали рейтинг на гърба на покойния вече архимандрит.

Според Павел Чернев, Божието Възмездие е застигнало Августин, тъй като приживе той се закле, че не е близки отношения с мъж.