Лоша прогноза: Застигат ни бури и гръмотевици!

Лоша прогноза: Застигат ни бури и гръмотевици!
5 (100%) 1 vote

Отново гадно време и през утрешния ден сочи прогнозата!

Валежи, придружени с гръмотевици. Така е прогнозата на времето за утре. Според синоптиците преваляванията ще са интензивни, като сутринта в някои от котловините ще се образуват и мъгли. Според метеоролозите валежите до края на днешния ден ще спрат. Утре ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. Времето ще бъде променливо, много по-често облачно. Над по-голямата част от страната ще се изсипят интензивни валежи. Опасността от потопи в различните части на страната са вероятни.

В планинските райони времето също ще е променливо. Над по-голямата част от планинските масиви ще превали и прогърми. Непостоянното време няма да е предпоставка за разходка и релакс в планините на страната ни.

прогноза

Прогнозата за времето отново е лоша

Температурите ще останат постоянни за този период на годината. Минималните ще се движат между шест и единадесет градуса, а максималните ще коват в порядъка от осемнадесет до двадесет и два, сочи прогнозата.

Над Черноморието картинката няма да е по-различна. Метеоролозите съобщават също за валежи, придружени с гръмотевици и валежи. На места те ще преминат в графата интензивни. Температурите и там ще се движат в същите граници, както и в останалите части на България. Морето ще бъде бурно, неспокойно с много силни вълнения. Времето ще запази този променлив характер до края на седмицата, казват в прогнозата. Ще се редуват валежи с периоди без валежи, с гръмотевици и много облаци. Най-вече през втората част на деня ще има интензивни валежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар