Нов шокиращ обрат в трагедията с хубавата Валя от Бургас! Преглеждания: 43575

Валя може да е била продадена за бяла робиня
3
4.5/5 - (2 votes)

Шокиращо предположение – красивата Валя продадена за бяла робиня навън!

Родителите вярват,че красивата медицинска сестра от Бургас Валентина Иванова, която изчезна на 15-ти април, е била похитена и изведена извън страната. Според родителката й, която наскоро се върна от Австрия, детето й е продадено като бяла робиня, защото била красива в лице и тяло. Версията обаче не е потвърдена от разследващите. Освен това вещите на Валя са непокътнати. Тя обаче може да е похитена и заставена насила да напусне държавата, не изключват експертите, което ще се окаже шокиращо ако е вярно.

Според една от теориите, спрягани около мистериозно изчезналата 25-годишна Валя е, че тя се е самоубила. Но тялото не е открито и до днес. В същата нощ половин час преди полунощ тя е пристигнала от квартал „Лозово”, където живее до Морската градина с такси. После е влязла в едно от заведенията. Според нейния приятел Валентин тя рядко е ползвала таксита и излизала сама толкова късно през нощта. Двамата скоро щели да вдигат сватба и чакали да привършат с ремонта на къщата на пътния полицай. Дори мислили лятото да отидат при майка й в Австрия на гости.

Валя
Валя може да е била продадена за бяла робиня

Друга версия, която се спрягаше беше за любовен триъгълник. Участниците в него освен Валя и приятеля й беше и зъболекарят, при който младата жена работи от четири години. Но и тя отпадна, след като се разбра, че с Валентин двамата са от две години и са ходили на сватбата на работодателя й, на когото скоро му се е родило дете.

Любимият на Валя отрече и теорията, тиражирана от медиите, че медицинската сестра е взимала хранителни добавки и затова нямала да може да стане майка. Поради тази причина красавицата потънала в депресия и потърсила помощта на психиатър.

Една от истините е, че в семейството на красивата медицинска сестра е имало два случая на самоубийство. Като ученичка Валентина също е правила неуспешен опит да отнеме живота си. Загадките продължават, а от Валя и до ден днешен няма и следа.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. Нинка Йорданова казва

    дано да намерят тоя ангел!нина !

  2. Desi Denis казва

    Sega Shte umrat decata na tezi koito sa q otvlekli ! À tova shte e samo nachaloto na Ada im ? Predupredix gi !

  3. Desi Denis казва

    BOGOVETE SA POLUDELI I UBIVAT VSICHKI VINOVNI ! NE CHAKAITE XRISTOS DA SPASI DUSHITE VI ! TAQ SVARSHI !

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.