Константин е убеден, че и Ванга е предсказала появата на лидера на България без цензура

Константин изненада всички с политически коментар за ситуацията в страната в момента. Певецът не скри, че подкрепя Николай Бареков и неговата партия България без цензура. Коцето е категоричен, че ще се довери на бившия изпълнителен директор на ТВ7, тъй като на 900% вярва, че той може да оправи нещата в България.

[caption id="attachment_407215" align="alignright" width="300"]Константин подкрепя Николай Бареков Константин подкрепя Николай Бареков[/caption]

Константин открива потвърждения на убеждението си и в предсказание на Ванга, според което пророчицата е видяла висок човек, който ще е добър лидер. Според певеца това е именно журналиста. Константин споделя още, че се чувства много разочарован от Бойко Борисов, когото преди подкрепял. "Вярвах, че е емблематична личност. Бях убеден, че ще оправи всичко, но съм разочарован", споделя изпълнителят.

Константин разкрива още, че се познава с Николай Бареков от доста време и затова му има доверие, научиха от blife.bg, цитирани от ПИК. Певецът коментира през смях и слуховете, че е пред фалит. Истината е, че дискотеката му е сред най-оборотните в София, а през лятото ще отвори и още една, на плажа в Ахтопол.